Välkomna rätt med ny ytterdörr

Det första intrycket är det som är störst, sägs det, så varför inte sätta in snygga ytterdörrar och ge varje gäst det som behövs för att bana väg för en fortsatt bra upplevelse av dig och ditt hem? Idag kan du välja mellan funkisstilar, traditionella, genuina trädörrar, vanliga förrådsdörrar, klassikerna och moderna stilar. Alla typer av ytterdörrar hittar du på doorly.se.

Ett modernt välkomnande med moderna ytterdörrar

Välkomna dina gäster med nutidens moderna och trendiga ytterdörrar, som bär detaljer i unik stil och med enkelt formspråk. Dessa dörrar passar både ett arkitektritat och sällsynt hus, såväl som det ser snyggt ut i en vanlig trävilla där du eftersträvar något annorlunda. Den moderna ytterdörren välkomnar på ett nytt sätt och får dina gäster att komma ihåg dig och ditt hus under lång tid framöver.

Välkomna traditionellt med en klassisk dörr

Den svenska klassikern i ytterdörrar har funnits och kommer finnas i alla tider. Det är dörren som passar i ett vanligt svenskt hem där det är liv och rörelse under hela året. Den klassiska dörren syns på t.ex. villor, prästgårdar och sommarstugor. Den finns i vitt, trä och andra färger som rött, brunt och marinblått – med glas, spröjs och som parytterdörr. Välkomna på det typiskt skandinaviska sättet med rätt ytterdörr i klassiskt utförande!

Även förråden ska kännas inbjudande

Glöm inte bort att även tomtens småhus och förråd ska ge en välkomnande känsla för alla som har tillgång till dem. Lägg lite större vikt vid förrådsdörren samtidigt som du värnar om säkerhetsaspekten i den eftersom du spenderar mindre tid i förrådet och vill förhindra obehöriga att ta del av det som finns i förrådet.

Att tänka på vid val av ytterdörr

Förutom design och formspråk är det viktigt att tänka på andra saker vid valet av ytterdörr. Ska den vara in- eller utgående? Vilken storlek ska den ha? Tänk på kvalitet! Och se till att den håller måttet rent säkerhetsmässigt för oinbjudna gäster. Allt detta ger ett ännu mer välkomnande intryck.